Šokolaadimuffinid glasuuriga

Kogus 12 tk
250 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 sl kakaopulbrit
150 g suhkrut
100-150 g šokolaadi (hakkida tükkideks)
2,5 dl piima
0,80 dl õli
1 muna

Sega omavahel kuivained ja seejärel lisa vedelad ained. Sega kõik ühtlaseks taignaks kokku  ning vala vormidesse.
Küpseta 200 C ahjus umbes 20 minutit.

Glasuur
150 g valget šokolaadi
~200 g hapukoort
~0,5 dl vaarika/punasesõstrapüreed (sulata külmutatud vaarikad/punanesõstar ja suru läbi sõela, et tekiks püree)

Sulata vesivannis šokolaad ning lisa kiirelt segades toasoojale hapukoore ja vaarika/punasesõstrapüree segule. Lase glasuuril jahedas natuke taheneda.

Kaunista jahtunud muffinid glasuuriga ning lisa ilu pärast (hapuka maitse saamiseks) punaseid sõstraid ja kookosehelbeid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Õuna-kirsi pirukad