punt värskeid mündilehti (võivad olla koos peenikeste vartega)
~3 dl suhkurt
Suhkru ja mündi kogus sõltub sellest, kui palju ja kui tugeva mündi maitsega suhkurt teha soovid.
Vala suhkur köögikombaini ja lisa mündilehed. Lase masinas lehed ja suhkur puruks. Kui tundub, et münti on vähe, siis lisa julgelt juurde :)
Seejärel vala segu küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja kuivata, kas soojas ruumis või ahjus hästi madalal kuumusel nii, et ahju uks on lahti (sega kuivatamise ajal vahepeal suhkuru ja mündi segu).
Kui mündi ja suhkru segu on kuivanud, pane see veelkord köögikombaini ja sega läbi, et ei jääks tükke sisse.
Roheline mündisuhkur vala purki ning asu tarvitama, pannes seda näiteks tee sisse, magustoitudesse jne.
Armastan süüa tehes kastsetada ja läheneda toidu valmistamisele loominguliselt. Usaldagem oma sisetunnet ja maitsev toit ongi garanteeritud.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
-
Vala elavad silmud suurde kaussi (vanni). Puista kalad üle rohke jämeda soolaga (~100 g soola 1 kilo kalade kohta või natuke rohkem) Vab...
-
lamba (talle)liha nt kints rosmariini küüslauku kartuleid porgandeid bataati soola pipart Lihtne ja mugav on praadi küpsetada kü...
-
Isetehtud värske pasta, see on midagi palju enamat kui lihtsalt pasta. Roa teoreetiline osa pärineb erinevatest kokaraamatutest ( nt Ma...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar