Šokolaadi mustika-kirsitort

Reptsepti idee pärineb Epp Maria blogist.

Biskviit
4 muna
4 spl suhkrut
3 spl jahu
1 spl kakaod

Vahusta muna ja suhkur kõvaks vahuks. Aeglaselt segades lisa massile  kakao ja jahu (rõhk on aeglasel segamisel). Kata vorm küpsetuspaberiga, vala segu vormi ja pane ahju 200 C  15- 20 min. Lase biskviidil jahtuda. Samal ajal valmista kreem.

Kreem
300 g šokolaadi
300 g hapukoort

Sulata vesivannis šokolaad. Sega omavahel ühtlaseks kreemiks toasoe hapukoor ja sulatatud šokolaad.

Tordi tegemine
Lõika jahtunud biskviit pooleks.  Määri  biskviidi vahele pool kreemist ning aseta kreemi sisse külmutatud kirsse.
Kata biskviit ka pealt kreemiga ning lao peale nt mustikaid. Kaunista ääred kookosehelvestaga.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Õuna-kirsi pirukad