õunu
külmutatud kirsse
väheke suhkrut
kaneeli
Võta väikesed küpsetusvormid, tükelda nendesse kooritud õunu, lisa mõned kirisid, raputa suhkrut ja kaneeli. Sega lusikaga segu kaussides läbi.
Kate (6-8 küpsetusvormile)
~50 g jahu
~100 g kaerahelbeid
100 g külma võid
~50 g suhkrut
Sega kausis jahu, kaerahelbed ja suhkur, lisa tükeldatud külm või. Puista purukate õuntele.
Küpseta 200C juures ~30 min. Maitsev nii soojalt kui külmalt koos jäätisega.
Armastan süüa tehes kastsetada ja läheneda toidu valmistamisele loominguliselt. Usaldagem oma sisetunnet ja maitsev toit ongi garanteeritud.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
-
Vala elavad silmud suurde kaussi (vanni). Puista kalad üle rohke jämeda soolaga (~100 g soola 1 kilo kalade kohta või natuke rohkem) Vab...
-
lamba (talle)liha nt kints rosmariini küüslauku kartuleid porgandeid bataati soola pipart Lihtne ja mugav on praadi küpsetada kü...
-
Isetehtud värske pasta, see on midagi palju enamat kui lihtsalt pasta. Roa teoreetiline osa pärineb erinevatest kokaraamatutest ( nt Ma...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar