700g kalkunifileed
500g kalkunikintsuliha
3-4 sl pohlasid
150-200g kreemjat kitsejuustu
150g viigimarja-sibulamoosi (Gurmet Club)
riivitud parmesani juustu
3 pakki Ameerika peekonit, Rakvere (üks pakk 150 g)
soola
pipart
Lõika kalkunifilee ja kintsuliha õhemaks ning vasarda liha. Aseta lihatükid toidukilele üksteise kõrvale lähestikku, maitsesta soola ja pipraga. Määri lihale kitsejuustu ja moosi. Puista peale pohlasid ja parmesani juustu. Keera toidukile abil liha rulli. Rulli ümber keera tihedalt peekon. Selleks, et rull küpsedes lahti ei lööks, torka rulli mõned grilltikud. Küpseta 180C juures ~60 min. Maitsev nii soojalt kui külmalt.
Armastan süüa tehes kastsetada ja läheneda toidu valmistamisele loominguliselt. Usaldagem oma sisetunnet ja maitsev toit ongi garanteeritud.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
-
Vala elavad silmud suurde kaussi (vanni). Puista kalad üle rohke jämeda soolaga (~100 g soola 1 kilo kalade kohta või natuke rohkem) Vab...
-
lamba (talle)liha nt kints rosmariini küüslauku kartuleid porgandeid bataati soola pipart Lihtne ja mugav on praadi küpsetada kü...
-
Isetehtud värske pasta, see on midagi palju enamat kui lihtsalt pasta. Roa teoreetiline osa pärineb erinevatest kokaraamatutest ( nt Ma...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar