Kalkunirull

700g kalkunifileed
500g kalkunikintsuliha
3-4 sl pohlasid
150-200g kreemjat kitsejuustu
150g viigimarja-sibulamoosi (Gurmet Club)
riivitud parmesani juustu
3  pakki Ameerika peekonit, Rakvere (üks pakk 150 g)
soola
pipart

Lõika kalkunifilee ja kintsuliha õhemaks ning vasarda liha. Aseta lihatükid toidukilele üksteise kõrvale lähestikku, maitsesta soola ja pipraga. Määri lihale kitsejuustu ja moosi. Puista peale pohlasid ja parmesani juustu. Keera toidukile abil liha rulli. Rulli ümber keera tihedalt peekon. Selleks, et rull  küpsedes lahti ei lööks, torka rulli mõned grilltikud. Küpseta 180C juures ~60 min. Maitsev nii soojalt kui külmalt.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Õuna-kirsi pirukad