500 g põdramaksa/ veisemaksa
200 g läbikasvanud sealiha
1 sibul
1 porgand
100 g võid
üks väike loorberileht
pipart
soola
1/2 pitsi konjakit
Lõika liha kuubikiteks, pruunista. Pruunista ka sibul ja porgand ning viimasena maks. Tõsta potti ning vala peale kuum vesi, maitsesta soola ja pipraga. Lisa loorber. Hauta kõik pehmeks (~1,5 h).
Aja kõik koostisosad läbi hakklihamasina (kaks korda). Mikserda segu läbi, lisades väheke tekkinud keedupuljongit, võid ja konjakit. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.
Lase pasteedil jahtuda ja siis head isu!
Armastan süüa tehes kastsetada ja läheneda toidu valmistamisele loominguliselt. Usaldagem oma sisetunnet ja maitsev toit ongi garanteeritud.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
-
Vala elavad silmud suurde kaussi (vanni). Puista kalad üle rohke jämeda soolaga (~100 g soola 1 kilo kalade kohta või natuke rohkem) Vab...
-
lamba (talle)liha nt kints rosmariini küüslauku kartuleid porgandeid bataati soola pipart Lihtne ja mugav on praadi küpsetada kü...
-
Isetehtud värske pasta, see on midagi palju enamat kui lihtsalt pasta. Roa teoreetiline osa pärineb erinevatest kokaraamatutest ( nt Ma...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar